Annons

Fotografera med Friluftsfrämjandet i Lomma

Produkter
(logga in för att koppla)

Jenny Jonsson

Aktiv medlem
Jag är Mulleledare i Friluftsfrämjandet. Tillsammans med ett par andra fotointresserade ledare har en tanke fötts om en åldersintegrerad "Mullegrupp" med särintresse fotografering. Vi tänker oss att föräldrar med fotointresseade barn, eller fotointresserade naturälskare med eller utan ungar träffas, umgås och fotograferar. Tanken är att vi träffas på olika natursköna platser i sydvästra Skåne och ibland träffas vi även en vardagskväll och tittar på och diskuterar varandras bilder. Här är en länk med en fullödigare beskrivning:

http://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/hitta-aventyr/vildmarksaventyr/aventyrliga-familjen/fotografera-hostfarger-i-alnarp/

Alla intresserade är varmt välkomna!

Jag tar gärna emot feedback på idén och konceptet.

Är det ointressant när vi inte har "riktiga" lärare, att det är mer en trevlig gemenskap än kurs?

Vad får det kosta? Nu är det prova-på, målet är en utställning därför tar vi en kostnad som täcker en utskrift...som man får med sig hem efter utställningen. Men i förlängningen, hur mycket känns rimligt att betala för en sådan här grupp? Till våren måste man ju vara med i Friluftsfrämjandet för att kunna delta i gruppen. I gengäld håller vi ju med vind/regnskydd, skjuts till naturområden utan vettig lokaltrafik, ved, grillkol, stormkök eller vad vi nu kan tänkas behöva av prylar som underlättar själva naturvistelsen.

Är det intressant att träffas regelbundet eller är det mer attraktivt med enstaka tillfällen?
Ja, alla kommentarer är välkomna.

/Jenny
 
ANNONS