Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Gömsle

Produkter
(logga in för att koppla)

plenty1

Aktiv medlem

diow

Ny medlem
GÖMSLE SKOGSCAMOFLAGE runt ca 160 i diameter heltäckt bakåt öppnare framåt
snabbmonterat med mittpinne
Allt hämtas i Stockholm

Pris: 700 kronor

Dick Clevestam 070 6082508
 

Magnus Nyman

Aktiv medlem
Jag har sett att det finns lite trådar ang gömsle men jag skulle vilja veta om det är någon som har testat två av Swedteams gömslen.
Vindkäslighet och rymlighet?
Jag fotograferar övervägande fåglar.

Och de jag skriver om är :

http://www.swedteam.se/tillbehor/blinds-gomslen-camonat/gomsle-vaktalt-wood.html
&
http://www.swedteam.se/tillbehor/blinds-gomslen-camonat/hide-out-wood-3-in-1.html

Jag har lövcamo och nät men vill prova ett gömsle.
//Jens
Ja Jens.
Jag har båda typer. Det ena går att ställa sig raklång i och det andra har mera utrymme i axelhöjd när du sitter. Ungefär samma storlek i botten.
MVH
Magnus
 

danordgren

Aktiv medlem
Jag har inget av de du frågat efter men däremot ett Ameristep Doghouse, http://www.cyberphoto.se/info.php?article=DOGHOUSE, som verkar vara snarlikt den större modellen du undrar över (samma mått och likt utförande i övrigt också)

Det är helt klart rymligt, funkar att lägga omkull sig men golv saknas ju så det gäller att ha nått bra att ligga på. Har man ett underlag som det går att trycka ner tältpinnarna i så är det bra och står det inte ute på öppet område så klarar det väl vind hyffsat också. Däremot har jag använt det på myr vid orrspel också och vid blåsigt väder så gick i stort sett allt fokus till att hålla fast gömslet istället för fotandet.

Tycker väl att det är ett ok gömsle men saknar samtidigt lite för att vara helt nöjd.
 
ANNONS