Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

modevisning!

Produkter
(logga in för att koppla)

rickardsund

Aktiv medlem
Ska plåta i eftermiddag modevisning för Beckmans, e det nån som har några bra tips?, kommer att köra med optbouncer, småbild och 800film.Eller finns det några andra bra alternativ??
 
Använd 800 film; om du har något ljusstarkt objektiv typ 50/1.8 eller 85/1.8 räcker det till att köra utan blixt. Om du ska använda blixt så använd den endast som upplättning, det brukar vara ganska bra och snygg ljussättning på visningar som blir bra på bild.

Ett annat tips är att kolla ut lite innan var du vill stå för att få en bra vinkel. Detta är särskilt viktigt om du inte kör med zoom.

Här är en bild som jag tog på en konstfacksvisning för ett par månader sedan med fujipress 800 och en fast 50a 1.8.

http://w1.865.telia.com/~u86519661/tillfalligt/Visningsbild.jpg
 
Tack felix!!

har tyvärr bara en simpel 28-105a, det har funkat förrut utan blixt om modellerna står still inågon sekund., men har inget enbens-stativ, annars hade jag aldrig krånglat med blixt, en rackarns massa exponeringar kommer det att bli.=)Ska gå dit i god tid.
Schysst bild förövrigt!
 
ANNONS