Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Söker portabel ljus för video

Produkter
(logga in för att koppla)

defuncta

Aktiv medlem
Hej!

Jag söker efter ett prisvärt portabelt ljuspaket för video. Det är mina första ljus så inga proffsgrejer men något som ska hjälpa min gh5s när belysningen är lite sämre. Kollat på endel Kina led paneler med batteri möjlighet men vet inte vilka som kan vara okej.

Någon som har några förslag? Söker 1-2 paneler och pris runt 2000-4000.

Mvh Christian
 

mikoto

Aktiv medlem
Jag använder två sådana här just nu, har använt de ett par månader och är ganska nöjd med de:


Kvaliteten är inte fantastisk men jag har tappat de någon gång och de överlevde. Du kan justera färgtempen något och dimmra de. Ibland önskar jag att de gått köra lite svagare, det går inte köra de ner till 1% riktigt, känns mer som 10-100%.

Det är en ganska lång strömsladd till de och du kan köra de på NP-F batterier så blir de helt portabla. Beskrivningen av lamporna är väldigt förvirrande men jag kan intyga att det inte ingår några batterier till de.

Det är relativt starka lampor. De är jobbiga att titta rakt in i på fyll styrka, försöker oftast studsa ljuset mot något så det blir lite mjukare och behagligare.

De har vanlig 1/4 gänga i botten så du kan köpa något enkelt kamerastativ att montera de på, de väger inget att prata om så de ställer inga höga krav på det de monteras på.
 
ANNONS