Sony lanserar A7rIIIa och A7rIVa, minsta uppdateringen någonsin?

Produkter
(logga in för att koppla)

jonas18z

Aktiv medlem
LCD från 1.44 million pixlar till 2,359,296 pixlar

USB 3.2.

Sony logo under LCD borttagen

Ny batteritid.


Är det värt ens att göra denna uppdatering?

Kan det bero på brist i komponenter?
 

Bengf

Aktiv medlem
Känner mig en aning vilsen här, uppdaterar man gamlingen A7RIII 42mp som DPR visar med video. Den väntade uppdateringen till A7III får då av någon anledning vänta ett tag, eventuell brist på komponenter hindras inte med gamlingen A7RIII, trodde inte den tillverkades längre.
 

Bengf

Aktiv medlem
Visserligen är A7RIII ganska så bra, men inga signaler om man förbättrat hårdvaran det är ju även EVF:n som behöver bli stabilare för att hänga med vid 10 bps, man måste väl plocka in både A9II och A1 nu för nya skärmar. Skulle eller inte bli förvånad om en kommande Z9 som förväntas bli lite större än Z7 om den också får en 3,4 tums skärm att briljera med, Sony har stannat vid enbart 3,0 tums skärmar, envetna att inte göra sina kameror lite bredare för bättre plats med fingertoppar vid objektiv fästet och 3,2 tums skärm. För övrigt så är det nog Nikon som varit kända med släppa tex en D4s med förbättringar.
 
Senast ändrad:

froderberg

Aktiv medlem
Har man? Med vilka kameror då?
Sony RX100 V A, fick samma processor som RX100 VI.

Att börja tillverka a7riii är ju väldigt konstigt. Sony borde ju vara på g med nästa generation snart.
De har inte slutat tillverka kameran. Även A7R II och A7 finns kvar i sortimentet. Det är för att skapa en prisstege så det ska finnas modeller för alla plånböcker.

 

Bengf

Aktiv medlem
Varianterna med RX100 kamerorna var nog att önskemålen om ljusstyrkan det mindre zoomomfånget hade med RX100VA, man fick så klart tumma på det när man ökade på zoomomfånget till nya modeller. Har inte alla kamera tillverkare kvar tidigare modeller så länge som intresse finns att köpa, Canon tex kom ju ofta med prisvärda paket till sommar semestern med äldre modeller, lika så Nikon. Det var ju bra för konsumenten, och dessa mellan segment modeller hade inte eller så stora förändringar för varje ny modell förrän video kom in med lite knagglig start.
 
ANNONS
Smart Shooter 4 Tethering Software