Annons
Användarnamn: Simon_Lindberg
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-06-18
Senast inloggad:

Fotograferande skitunge som bor i Gävle och fotar mest extremsporter men kan även fastna andra motiv på mitt minneskort.

Vem är jag?


Mina intressen:
Svart-vitt, Action / Äventyr, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Hum, frågan tar mig tillbaka till en dag på en Gammal skola där vi körde skidor. Först hämtade vi snö från Läkerol aren och sedan hitta vi riktigt häftiga ställen att fota på. Bilderna vart verkligen bra och vi hade super härlig stämning.

Mitt sämsta fotominne:
Var nog en dag i Kungsberget där hoppen var isiga och väldigt småa, alla åkte bara och latjade och jag fick stå och frysa utan en enda bra bild.

Min största inspiration:
Får nästan inspiration från alla. Ser jag en häftig bild vill jag gå ut och försöka ta en bättre. Ser jag någon som fotar blir jag också sjukt fotosugen.

Jag fikar helst:
Kaffe och Kanelbullar =)

I kameraväskan har jag alltid:
Cash såklart.

Drömbilden är:
En som man får publicera STORT. Kanske vara på framsidan till en skidfilm eller stort över något. Men det är bara drömmen. Sedan om den inte slår inte är det ändå sjukt kul att fota=)

 
Lifestyle
Vanligt
1 bilder
Action bilder
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS