** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Totten
Ålder: 44 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1985
Medlem sedan: 2002-08-31
Senast inloggad: (visas ej)

Photoholic! Gillar att knäppa vackra, roliga och knäppa bilder. Gillar nog mest momentana bilder som fångar något oväntat. Har fotograferat så länge jag kan minnas... Kan inte ha varit gammal när jag fick min första kamera och fler har det blivit därefter. Främst är det under resor som intresset odlats men jag har sällan tid eller ro att sortera mina alster. Vill ständigt vara ute på nya äventyr. Därför får jag ändå kalla mig nybörjare eftersom jag hellre knäpper än läser manualen till kameran eller tar del av andras fototips...

Har med tiden lärt mig att bilder är väldigt personliga och att jag lägger in känslor och minnen från när jag tagit bilderna i mina egna subjektiva bedömningar. Ibland kan det tom vara en lukt... Därför är man nog alltid sina egna bilder närmast!

Nära och kära är numer rätt trötta på mig och säger att fotograferandet inte längre är en hobby utan snarare en sjukdom jag har!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling

Mitt bästa fotominne:
När jag klivit upp vid halv fyra för att se soluppgången på fraiser island och Mrs Dingo behagar komma och göra oss sällskap. Tyvärr hade jag en för dålig kamera och det var nog för lite ljus så tidigt för den så bilderna från det kodakmomentet är lite taskiga. Men det var mäktigt!!!

Mitt sämsta fotominne:
Är fortfarande arg på en snubbe som tog kort på mig när jag tog kort på de sju vattenfallen i Kanchanaburi i Thailand år 2000... Långsint?

Min största inspiration:
Mina resor... say no more!

Jag fikar helst:
Förstår inte frågan - sitter sällan ner : ) Har inte ro...

I kameraväskan har jag alltid:
Min lilla Casiokamera som börjar bli väldigt trött och sliten... och en chokladbit såklart!

Drömbilden är:
Ojojoj, finns många...! Men tyckte det var roligare att fota innan det digitala inträdet hos gemene man. En bild från National Geografic 1967 är så mkt mer värd när man vet att den inte kan vara manipulerad...Tycker att en bra bild idag har tappat i värde kanske dels för att tekniken är mer tillgänglig men framför allt för att man kan manipulera den och att antalet bilder numera är så mkt större...

 
Resor
Vanligt
1 bilder
Mina fyrfota vänner
Vanligt
1 bilder
Kungsleden 1:a gången 2006
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS