Användarnamn: AndyWe
Bor: Göteborg, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2007-06-28
Senast inloggad: 2023-09-29 07:38

Jag är en göteborgare som är uppväxt i Göteborg. Jag har fotograferat till och från genom åren, men inte i någon större skala sedan 2006 då jag skaffade mig min första DSLR,vilket har varit en upplevelse.
Ibland känner man sig som en ständig sökare för att hitta det område/genre som man finner är extra kul att fortsätta med. Men, idag räcker det att jag ser en riktigt bra bild för att få inspiration så att tidigare tankar är som bortblåsta. Det måste ju bevisa att det är med fotografering är väldigt kul och något som alla kan hålla på med. Och inte kostar det något heller höll jag på att skriva...

Driver idag Göteborgs Bildbyrå där jag fokuserar på att dokumentera Göteborg med härliga bilder som säljs till olika intressenter.

Jag är även nere i Paris ett par gånger om året för att ta bilder åt inredingsbutiker.

Titta gärna in på mina hemsidor, www.goteborgsbildbyra.se samt
www.parisfeelings.com

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Arkitektur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Porträtt
Vanligt
4 bilder
Göteborg
Vanligt
2 bilder
På resande fot
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS