Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: toovan_91
Ålder: 33 år
Bor: Munkedal, Västra Götalands län
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2007-06-30
Senast inloggad:

Mitt namn är Tove och jag är 22 år. Jag har fotograferat sedan trettonårs-åldern, och när jag år 2009 köpte min första digitala systemkamera - en Nikon D80, var jag fast för fotokonsten. Sedan dess har intresset bara vuxit och jag letar hela tiden efter nya vägar som får mitt bildspråk att utvecklas till nya motiv, kompositioner och synvinklar.

Jag fotograferar det som inspirerar och intresserar mig, vilket är allt ifrån arrangerade porträtt, arkitektur och gatufoto, till småkryp, natur och de mest banala ting. En annan bildform jag tycker är rolig är kollage.

Konsten har alltid varit en det av mitt liv, och därav är mitt fotograferande ganska präglat av det. När jag ska ta en bild tänker jag mer eller mindre omedvetet på att få komposition, färger, strukturer och inte minst ljus att samspela med varandra för att få fram det utttyck och den speciella känsla jag vill visa med bilden.

Här på fotosidan lägger jag upp de bilder jag är mest nöjd med, och jag uppskattar verkligen kommentarer, tips och åsikter som kan göra mina bilder bättre!

Vill du se fler bilder kan du kika in min blogg: http://tovekoch.blogg.se/

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Vilda djur, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Hm. Svårt. Kanske när jag en solig dag i Malmö fick en nyckelpiga på handen, och som jag lyckades fånga i precis rätt hundradels sekund innan den flög iväg.

Mitt sämsta fotominne:
När jag på klipporna i bohuslän stod för nära vattnet, halkade och slog kameran rätt i berget följt av att batteriet flög i vattnet. Då blev jag ledsen.

Min största inspiration:
Ljuset.

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran(he he) och en putsduk.

 
Seattle
Vanligt
8 bilder
Gatufoto
Vanligt
0 bilder
Sport
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
0 bilder
Människor
Vanligt
0 bilder
Idébild
Vanligt
0 bilder
Festival
Vanligt
0 bilder
Djur & Natur
Vanligt
2 bilder
Montage
Vanligt
0 bilder
Blandat
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS