Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Eva i Myra
Ålder: 64 år
Bor: Kungsbacka, Hallands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2007-07-08
Senast inloggad:

Jag började faktiskt fotografera när jag fick min första kamera, en Kodak Instamatic, året var 1970. Efter min Instamatic hade jag en pocketkamera, märke kommer jag inte ihåg. 1978 köpte jag en
Pentax K 1000, med den lärde jag mig hur en spegelreflexkamera fungerar. Det var roligt att fota med min Pentax och jag lärde mig en hel del. Sen kom en period i livet då det kändes enklare med en mindre och mer automatisk kamera, då köpte jag en liten enkel Olymus. 2002 inhandlade jag min första digitala kamera en Olympus Camedia C40, med denna kamera återfann jag intresset för att fotografera. Då jag jobbar som glaskonstnär, använder jag kameran mycke för att fota glas och jag insåg efter några år med Camedian att jag behövde en kamera med fler möjligheter för att kunna ta bra bilder på mitt glas. Förutom glaset fotar jag mycket ute i vår trädgård.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, , Digital efterbehandling

 
Blombilder
Vanligt
2 bilder
Öviga trädgårdsbilder
Vanligt
4 bilder
Div
Vanligt
4 bilder
Rosor
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS