Annons
Användarnamn: jmb
Ålder: 46 år
Bor: Uppsala, Uppsala län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1986
Medlem sedan: 2002-09-03
Senast inloggad:

Hej jag är en frilansfotograf från Uppsala. Om jag får välja själv så är det naturfoto som gäller. Men på senare tid har det mest blivit modell och porträtt foto vilket speglar sig i mina album här nedan. Att fota till familjealbumet har jag gjort sedan jag fick min första kamera i 7-8 års åldern, men det är förs efter att jag skaffade en Canon EOS 30 för några år sedan som jag har börjat utvecklas som fotograf. I dag fotar jag nästa bara digitalt vilket gör att jag fotar betydligt mer än för. Jag leker mycket mer med inställningar och motiv när man kan se resultatet direkt.

Jag gillar kommentarer på mina bilder för att kunna utvecklas.

/ Johan

Vem är jag?


Mina intressen:
Studio, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Måste vara när jag ligger och lurpassar på ett lodjur, jag hör det flera gånger men det kommer inte fram förens det är för mörkt för att fota. De kändes lite som om lodjuret precis viste vad jag skulle göra och hur det skulle retas med mig som mest. När jag legat i gömslet nästan ett dygn och inte tagit en enda bild på lodjur, tröttnar jag och packar ihop och åker hem. På vägen stannar jag till hos en kompis i närheten, och när vi sitter och fikar går lodjuret förbi 15 m från köksfönstret, och vart har jag kameran, självklart ligger den nerpackad i ryggsäcken som ligger i bilen. Jag vet att man inte skall ge djur mänskliga drag, men detta lodjur måste ha haft full koll på vad som hände runt den och det var som man kunde se leendet när den gick förbi.

I kameraväskan har jag alltid:
Alldeles för mycke.

 
HDR
Vanligt
1 bilder
Makro
Vanligt
2 bilder
Motorsport.
Vanligt
1 bilder
Jämtland
Vanligt
0 bilder
Öland
Vanligt
0 bilder
Blandade bilder
Vanligt
2 bilder
Modellbilder
Vanligt
3 bilder
Bilder jag gillar.
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS