Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Nilä
Ålder: 32 år
Bor: Hägersten, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2007-07-21
Senast inloggad:

Jag är en glad och sprallig tjej som går första året på Barn och fritids programmet. När jag har gått klar ska jag plugga till socionom. Jag älskar verkligen det jag gör, när jag fotar så kommer jag till en annan värld.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Svart-vitt, Porträtt, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Jag har många :)

Mitt sämsta fotominne:
Det var när jag skulle försöka ta kort på min kusins barn, men dom gömde sig bara för mig. Så chansen blev aldrig möjlig att försöka fånga en fin bild på dem.

Min största inspiration:
Är allt, när jag går ute så ser jag bilder överallt. Oturen är att jag inte har med min kamera så ofta. Men tycker om att fota människor och naturen, det är så underbart. Med människor gillar jag uttrycken och naturen är bara för vacker.

Jag fikar helst:
Ute vid havet.

Drömbilden är:
Att ta kort på farfar, när han sitter vid bryggan och rensar fisk. Men den bilden kommer aldrig kunna bli sann. Fast en annan bild skulle vara när ett barn har en vitklänning på sig och leker med alla färgade höstlöv medans hon kastar dem upp i luften.

 
Pictures
Vanligt
2 bilder
Porträtt
Vanligt
3 bilder
Natur
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS