Annons
Användarnamn: pitepalten
Ålder: 44 år
Bor: arjeplog, Norrbottens län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2007-07-27
Senast inloggad:

Ibland lägger jag ut en bild som jag redan är supernöjd med och hoppas på smickrande beröm...eller rättare sagt att någon tar bort mina rosafärgade glasögon och ger mig en lagom portion ris då det inte alltid är lätt att finna sina egna brister.

Jag brukar försöka kommentera bilder så mycket jag kan. Ibland kan det kännas som om jag kastar sten i glashus. Så hoppas ingen tar illa upp:)
Men jag tänker såhär: Jag kan sitta och titta på Idol och höra nån stackar sjunga så mina öron värker, jag hör vad han gör för fel, men skulle aldrig kunna göra det bättre själv..;)

Ibland svarar jag på kommentarer, ibland inte. Föröker ge igen en kommentar till någon som gett åt mig, men det kan ta veckor innan det kommer, det beror på i vilken stämning man är, ibland talar vissa bilder till en mer än andra, och då blir det bara påtvingat att "tycka" något just då... Är däremot så väldigt tacksam för alla kommentarer jag får!


Jag har bestämt mig för att låta bilder som jag tillslut sett inte var så bra som jag först tyckte, ligga kvar. Ok de värsta misstagen raderas, för att skona andra, men tycker det är kul att se hur andra utvecklas, och då hoppas jag att de som tittar på mina bilder känner samma sak.. Förhoppningsvis blir gapet, skillanden, mellan då och nu bara större och större...

Men måste få ge ett litet ris till Fotosidan.se... Ofta innan jag ska gå och lägga mig så ska jag "bara" titta in en pyttepytte-stund..som oftast slutar med att de där 7-8 timmarnas sömn kraftigt reduceras...



// Therese

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Macro, Barn, Arkitektur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
!

 
Självporträtt
Vanligt
2 bilder
Människor
Vanligt
1 bilder
Djur
Vanligt
0 bilder
Ställen
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS