Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: paunes
Ålder: 55 år
Bor: Norrköping, Östergötlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1985
Medlem sedan: 2007-08-05
Senast inloggad:

Köpte min första systemkamera, en nikon N2000 (samma som F301), när jag var i USA som utbytesstudent 85/86. Fem år senare blev den stulen när jag återvände till USA! Därefter gick jag till sjöss och glömde tyvärr bort det där med fotograferandet...

Det skulle komma att dröja tio år innan jag till slut kände att det var dags att återuppta plåtandet igen. Inför en resa till Australien köpte jag en gammal begagnad Nikon FG som har följt med mig på en del äventyr jorden runt.

Nu har jag till slut kommit till insikt att det är autofokus och digitalt som gäller, särskilt som jag nu senast knäppt en hel rulle med trevliga bilder och glömt ladda kameran med ny film!! Inspirerad av min lillebror, Peter Nessler, letar jag nu efter en lämplig digital motsvarighet... D80, kanske?

Medlem i grupperna



 
Resor
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS