Annons
Användarnamn: Wyvern
Ålder: 43 år
Bor: Västra Frölunda, Göteborg, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2007-08-08
Senast inloggad:

29 år gammal, bor i Västra Frölunda. Jobbar heltid. Fotar annars en del och åker gärna iväg och utforskar nya områden. Reser världen om när jag får chansen. Glider runt i min Mercedes-Benz CLK. Träffar mycket folk och är en allmänt trevlig och öppen kille!

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Nattbild, Macro, Studio, Posering, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Många fast inget slår att stå på toppen av Rockefeller Centers GE Building och ta fantastiska bilder 360 grader runt över hela Manhattan! Både på dag och kväll! Fotar även mycket tjejer!

Mitt sämsta fotominne:
Jag skulle ta kort på bygget av Turning Torso i Malmö och min dåvarande svartsjuka flickvän förstörde hela dagen för att hon trodde jag tog kort på tjejerna i bikini som gick förbi i västra hamn. Hon skrek och jag skämdes.

Min största inspiration:
Höga byggnader, Storstäder, Landsvägar, Ödemark, Djur. Tjejer!

Jag fikar helst:
Ute på en stor äng med mina närmaste!

I kameraväskan har jag alltid:
*Nikon D3000 + 18-55VR *Nikon SB-600 Nycklar, mobil, plånbok får även plats! Har även en liten billig digital kompaktkamera i väskan (Nikon coolpix 3200) Har alltid med mig väskan vart jag än är på väg!

Drömbilden är:
Den vackraste flickan jag nånsin mött, på toppen av Empire State Building!

 
Mellan himmel och jord
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS