Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Sizghi
Bor: Stockholm
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-08-11
Senast inloggad:

22-årig student som alltid varit förtjust i idrott men som olyckligtvis inte längre är aktiv. Fokus ligger under fritiden istället på att (främst) fotografera olika idrottsevenemang i stockholmsområdet och erbjuda försäljning av bilder till den intresserade.

Här över står det att jag började fotografera 2007. Det är sanning med modifikation - men det var först då jag öppnade ögonen och såg alla möjligheter. Jag har alltså fortfarande mycket kvar att lära, men det är ju halva nöjet!

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Nattbild, Reportage / Situation, Sport / Motorsport

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Första riktiga matchen (handboll) med min nya digitala systemkamera. Känslan var minst sagt härlig när man laddade över bilderna på datorn och såg skillnaden mot tidigare. Allt var ju så stort...

Mitt sämsta fotominne:
Första fotouppdraget, ett par porträttfoton som skulle tas innan match. Nervöst, stressigt och nervöst. Var så uppe i varv att jag knappt minns vad jag gjorde. Ett under att det överhuvudtaget blev några bilder...

Min största inspiration:
Måste svara Fotosidan på den frågan. Finns så oerhört mycket kvalitét här som man bara kan drömma om att en dag nå upp till.

Jag fikar helst:
När jag är sugen på kaffe och en chokladbit.

I kameraväskan har jag alltid:
Ett extra minneskort.

Drömbilden är:
Måste passa på den.

 
Icke-sport
Vanligt
1 bilder
Sport
Vanligt
9 bilder
 
 
ANNONS