Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: AgnetaL
Bor: fliseryd (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-08-13
Senast inloggad:

Jag är en gift kvinna på 57 år som alltid har älskat bilder gärna bilder med symbolik eller bilder som berör.Är keramiker till yrket, men har lagt av med det på grund av sjukdom.just nu har jag en canon EOS400D och är nöjd med den.Jag fotograferar motiv som jag gillar att se på,så det kan vara både Djur, människor eller Natur.Lägger ned mycket tid på att arbeta med en del fotografier i PS

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Macro, Barn, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det var när det dök upp en fjäril på tomten som jag aldrig sett fick jaga den en lång stund ut och in bland tagg buskar,men så behagade den att sitta stilla en stund så jag fick en bild som i mitt tycke blev bra, roligare blev det när jag sökte på nätet och fick veta att den var ganska ovanlig.

Mitt sämsta fotominne:
Klädde av min man och gav honom en fiol, bad honom sätta sig mitt i forsen, hade en tanke på Näcken.Ja vi blev så sönder stuckna av mygg och vi höll på att halka i...bilderna blev så där, fel ljus, men dom blev roliga

Min största inspiration:
Är min nyfikenhet.Och faktumet att jag nu mera har tid, eftersom barnen vuxit upp och flyttat hemifrån.Är keramiker i botten men har fått ge upp det på grund av sjukdom.Gick på Konstfack ett par år i min ungdom ,men så kom det barn.Ja som det kan bli här i livet. Men det är ju aldrig för sent.

Jag fikar helst:
Kaffe med mjölk och socker.

I kameraväskan har jag alltid:
I min kameraväska har jag ännu bara min Kamera och Stativ

Drömbilden är:
En bild som berör och säger något till beskådaren

 
Lek med Tulpaner
Utställning
0 bilder
Efterbehandlade fotografier
Vanligt
1 bilder
Djur av alla de slag
Vanligt
1 bilder
Lite av varje
Vanligt
0 bilder
Porträtt och mäniskor
Vanligt
3 bilder
Självporträtt
Vanligt
0 bilder
Natur i färg
Vanligt
0 bilder
Svart vita bilder
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS