Annons
Användarnamn: hjacobs
Ålder: 60 år
Bor: Örebro, Örebro län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1984
Medlem sedan: 2007-08-26
Senast inloggad:

Hej alla fotofantaster!
Det är med bestörtning jag måste berätta att jag tänker sälja min fotoutrustning, den börjar bli för stor och dyr bara för att stå i garderoben, I utrustningen förutom det som finns i "kameraväskan" ingår även annat smått och gott så som studiosaker mm.
En annons kommer snart, så om intresse finns hör av er.


Köpte min första kamera på 80 talet, kameran har dess värre legat och samlat damm under många år. 1997 köpte jag min första Nikonkamera (F70), sedan förra året -06 så är det D70s som gäller. (D300 är beställd) Jag plåtar allt från natur/landskap, konserter till min lilla dotter, just nu har jag börjat att plåta HDR bilder.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det är nog när jag tog bilden på hästen och hans skötare (finns i mitt album), det tog en vecka eller så innan jag hämtade ut dia filmen och fick se resultatet, det är annat idag. :-)

Drömbilden är:
Inte tagen än.

 
Surfing
Vanligt
1 bilder
Nattbilder
Vanligt
1 bilder
Svanar
Vanligt
1 bilder
Blandade bilder
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS