Annons
Användarnamn: Escalib
Ålder: 46 år
Bor: Helsingborg, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2007-09-25
Senast inloggad: 2023-11-29 20:45

Spontanfotograf född, uppvuxen och bosatt i Helsingborg av årgång -78, som allt mer och mer har gått över till modellfoto, både naturell och arrangerat.

Okey fotograf enligt egen åsikt, dessto bättre retucherare - vilket innebär att plåtningarna kan vara korta, medans efterarbetet är intensivt och pedantiskt detaljinriktat.

Strävar alltid efter att göra världen vackrare, samt lyfta fram det som döljer sig under ytan.

Har en förmåga att få människor att bli sig själva framför kameran - med avståndstagande från ren posering vilket i de flesta fall enbart ger negativa resultat.

Det blir ofta lätt erotiskt laddade bilder, men jag har inget intresse av att ta pornografiska bilder - utan i de fall att hud visas, så visas det på ett sådant sätt att publiken tror att de ser mer än vad de verkligen gör, samt får en önskan om att vilja se mer.

Skriver alltid kontrakt innan plåtning, för att säkra att inga gränser överskrids, samt att både fotograf och modells rättigheter preciseras.

I fall att modellen i fråga är yngre än 18 så måste förälder/målsägare godkänna arrangemanget.




Sysslar även med de flesta andra former av bild&form-givning - kallar mig Konstnär.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Mörkrum, Vilda djur, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Natur, Fine Art Nude, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Nyskapande
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS