Användarnamn: skyfire
Ålder: 39 år
Bor: Lidköping, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2007-09-28
Senast inloggad: 2020-07-07 17:17

Jag heter Mattias Lenhult, amatörfotograf med en stark passion för djur och natur. Boendes på "västgötaschlätta", närmare bestämt i Saleby, utanför Lidköping.

Mina erfarenheter sträcker sig ifrån de lokala trakterna till Ålands natur vidare ut i Norden och Afrika. Bakom mig har jag tre års fotostudier inom naturfoto och friluftsliv under ledning av bland annat Andy Horner. Jag har fått besöka många vackra och spännande naturområden och upplevelser.

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Vilda djur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
:: Björnsafari :: skottlandsresan med min sambo :: sydafrika :: oulanka

Mitt sämsta fotominne:
:: Kraschen på min D300 :: resa tält med sambon (som var hungrig & trött) inför skottlandsresa ::när min sambo skjutsade mig till Hornborgasjön för att sitta i gömsle. Lyckades spärra hennes kort vid tankningen, dåligt väder trött och grinnig sambo (väckte henne iförsig kl 3) ::

Min största inspiration:
Brutus Östling & Mattias Klum

Jag fikar helst:
med en kopp kaffe o kaka

I kameraväskan har jag alltid:
godis

Drömbilden är:
jättehavsörnen Stellar Eagle!


Lastolite HaloCompact