Annons
Användarnamn: MLIFoto
Bor: Hällefors
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-09-29
Senast inloggad:

Hejsan!
Kul att du tittar in.

Jag är en tjej på 17 år som tycker om att fotografera. Jag är en amatör, och kan inte så mycket men jag vill lära mig mera om allt inom fotografering. Kameran som jag har att fotografera med nu är en Nikon D80. Det blir bra bilder men jag behöver lite hjälp då och då.

Kommentera bilderna bra och dåligt. Hittar ni minsta lilla fel som stör er jättemycket, låt mig veta för det är felen man lär sig av. Ge gärna tips på hur jag kan fotografera olika djur bättre och har ni en likadan kamera så får ni jättegärna ge olika tips på inställningar som är toppen.

Mvh. Emmelie Berg

Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Vilda djur, Action / Äventyr, Husdjur / Tamdjur, Natur, Undervattensfotografi

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
Jag var ute i skogen och gick då fick jag se en fin stor falk sitta på en gren i närheten. Tyvärr så hade jag pappas kamera så jag var tvungen att ställa in allt själv. Det tar ganska lång tid. Såklart att när jag var klar och skulle knäppa till så ropar min syster över axeln och skrämmer iväg falken.

Min största inspiration:
Det är hästarna och mitt intresse för makro. Jag älskar verkligen att se skärpedjupet på en bild. Det är nåt av det finaste jag vet.

Jag fikar helst:
På Guldkringlan i Grythyttan ;)

I kameraväskan har jag alltid:
Instructionsboken, några papper om vinklar, USB-kabeln, extra batteri och uppladaren.

Drömbilden är:
En häst travar i sin S-form över en sanddy. Man ser den som silhuett mot en stor sol vid toppen. Det är min drömbild om den någonsin slår in..

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Djur
Vanligt
2 bilder
Natur
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS