Annons
Användarnamn: Klaymen
Bor: Huskvarna
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-10-20
Senast inloggad: (visas ej)


Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Bästa och bästa.... starkaste minnet är helt klart då jag och min kompis var ute och plåtade då han kom på den briljanta idén att fotografera tåget som var på väg rakt emot oss... Sammanfattningsvis så resulterade det i att hans kamera blev totalt demolerad (och mitt stativ fick sig en rejäll snyting). Själv klarade han sig med nöd och näppe då han kastade sig över stängslet i sista sekunden!

Mitt sämsta fotominne:
Måste vara det när jag i mitt intresses vagga var i nord-norge och plåtade berg.... hehe. Berg var det nämligen på varenda kort (12 rullar!!) och jag höll på att somna innan jag tittat igenom alla bilderna efter framkallningen.

Min största inspiration:
Utöver att flumma runt med kameran i handen och ta kort på det som intresserar mig........att titta på bilder

Jag fikar helst:
ofta?!

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera...

Drömbilden är:
inte tagen än!

 
Hålkamera bilder
Vanligt
0 bilder
Mina bilder
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS