Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: CalleX
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2001
Medlem sedan: 2007-11-16
Senast inloggad:

Fotar mest natur men även lite studio och porträtt (jag har nu på senare tid börjat inse att det där med natur har kommit mer och mer i bakgrunden och nu när jag funderar på bildidéer så är det nästan enbart porträtt...snacka om att leva en illusion :) ). Assisterar ibland Freddy Billqvist och har därigenom fått lite erfarenhet av mer proffessionella situationer. Presentationsbild av Freddy B.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Macro, Reportage / Situation, Studio, Posering, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag ringde efter en fotograf att fota mig med min största gädda. Till slut fick jag tag på min mor eftersom ingen annan svarade. Bilderna blev bra men kvalitén var dålig så när det var flera tidningar som ville publicera bilderna så fick jag skämmas lite. Det var droppen som fick kamelen att ramla - så jag köpte till slut en begagnad DSLR och nu njuter jag :)

Mitt sämsta fotominne:
Se det bästa :)

Min största inspiration:
Freddy B, La Chappelle och min mor.

Jag fikar helst:
Bakom fiskespöna

I kameraväskan har jag alltid:
extra minne och batteri...fast "alltid" är väl att ta i...kameran är med "alltid"!

Drömbilden är:
På Jorden från rymden...

 
Mina bilder
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS