Användarnamn: Wettdinho
Ålder: 24 år
Bor: Linköping, Östergötlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2007-11-18
Senast inloggad:

Under min aktiva tid på Fotosidan stod det detta:

Hej, vad roligt att du tittade in...

M I N H E M S I D A
Kolla gärna in min hemsida, där har jag mycket fler bilder. Jag har gjort hemsidan själv och designen har jag mestadels kommit på själv. jag har också en blogg där jag skriver om foto.

---> M I N H E M S I D A

---> M I N B L O G G

O M M I G
Jag heter Oliver Wettergren och är 24 år. Jag bor en liten bit utanför Linköping vid sjön Roxen. Jag har ungefär fotograferat i ett år nu. När jag inte fotar så spelar jag fotboll, innebandy och golf.

U T R U S T N I N G
Jag fick min första kamera 2004. Det var en kompaktkamera av märke Nikon. Den tog jag inte så många bilder med. Men sedan på våren 2007 "startade" mitt fotointresse på allvar. Sedan dess har det bara växt och växt. Innan sommaren 2007 så köpte min pappa en systemkamera, en Sony a100. Den har jag använt mycket. I julklapp julen 2007 fick jag en egen systemkamera, en Canon Eos 400D. I februari 2008 så köpte jag ett EF 70-200 f/4 L USM. Sen ett år senare, 2009, fick jag kontakt med en schyst snubbe som jag köpte en 50d med batterigrepp och Sigma 2,8 av.

B I L D E R
Det är från naturen som jag får de flesta av mina bilder. Gillar vara ute och knäppa lite med kameran på de fina landskap och natur som vi har runt omkring oss. Är ute så ofta jag hinner. Gillar även att plåta sport. Tar bilder nästan på allt.

K O M M E N T A R E R & G Ä S T B O K
Tack så jätte mycket till er som kommenterar mina bilder och hjälper mig att bli en bättre fotograf. Skriv gärna vad du tycker och känner för bilderna när ni tittar förbi. Skriv annars några rader i gästboken om du har lust.

Medlem i grupperna

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag en dag hade en bild i Expressen och samma dag var jag med en av Östergötlands kändaste fotograf, <a href="http://billeson.imagedesk.se/" title="">Göran Billeson</a>

Min största inspiration:
Mina största insperationer är min kompis <a href="http://www.kronander.se/jonatan" title="">Jonatan</a> och min bror <a href="http://www.caba.se" title="">Calle</a> som gör det mycket roligare att fota. Även fotosidan, andra internettsidor och fototidningar. <br>

I kameraväskan har jag alltid:
Min Canon EOS 50D, EF 70-200 f/4.0 L USM och Sigma 18-50 f/2.8

Geysir
Geysir
3 kommentarer
Fiskebåten
Fiskebåten
1 kommentarer
Islands skönhet
Islands skönhet
0 kommentarer
Motorproblem
Motorproblem
12 kommentarer
Höstlöven
Höstlöven
0 kommentarer
Lammet på Island
Lammet på Island
1 kommentarer
 
I S L A N D
Vanligt
4 bilder
B R Ö L L O P
Vanligt
1 bilder
D J U R
Vanligt
0 bilder
U D D A
Vanligt
1 bilder
N A T U R
Vanligt
2 bilder
L A N D S K A P
Vanligt
2 bilder
S P O R T
Vanligt
0 bilder
 
 

Elinchrom Rotalux Softboxes