Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: apstrand
Bor: Malmö, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2007-12-02
Senast inloggad:

Har varit lite smått fotointresserad under ett par år, men det tog fart ordentligt hösten 2007 när jag skaffade en systemkamera. Sen dess har det gått utför ;)
Fotograferar mest natur och landskap, kanske med en dragning åt det abstrakta hållet.

Älskar att resa, vilket jag upptäckt är ett intresse som går mycket bra ihop med foto. Att ekonomin blir lidande får man leva med ;)

En annan kul sak med foto som jag upptäckt är att man blir, mer eller mindre automatiskt, intresserad av det man tar bilder av. Vilket gör det hela givande på en helt annat sätt än man trodde från början och öppnar vägar till nya områden.

Se även min flickr sida.

Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Vilda djur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Naturen. Alla fantastiska motiv som redan finns, helt färdiga framför en, och bara väntar på att upptäckas, tolkas och avbildas.

 
Mina bilder
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS