Annons
Användarnamn: vilsen
Bor: Ruda, Kalmar län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2007-12-07
Senast inloggad: (visas ej)

Började plåta som 10 åring, funderade på att börja jobba med det eftergymnasiet men fegade tyvärr ur o hamnade inte rätt.. Har sedan i början av 90-talet en Nikon FE2 som har varit kanon bra, skaffade för i december 2007 en begagnad Nikon D200 som jag bara gillar mer o mer.. Är inte främmande för att ta fotouppdrag på frilans, fast jag ännu inte är så insatt i hur det funkar i praktiken.. Älskar att besöka nya platser som blir min musa för nya bilder, försöka fånga känslan i det jag ser på bild... Mina vänner höjer ögonbrynen många gånger när jag sänder mina länkar med nya alster..

Mig på Facebook:
http://www.facebook.com/george.the.photographer

Mina senaste bilder 2012:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1795429021043.52823.1699258411&type=3

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Svart-vitt, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Linux och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
2 läger våren 2009, hösten 2008 med kompisar, jag fotade mycket.. morron som natt.. Fick grymma bilder =) .. Sån skön tillfredställse " där satt den" :P

Mitt sämsta fotominne:
Som när nån idiot ställer sig i vägen utan att överhuvutaget se sig för :((, bilden "försvinner" för personerna i kompositionen hinner flytta på sig..

Min största inspiration:
Vattendrag, havet, dimma, när jag fotar in naturen.. Fotar jag modeller/kompisar är det utstrålningen & klädstilen som jag då gillar som blir....

Jag fikar helst:
kompisar... både nya & dom jag känt ett tag..

I kameraväskan har jag alltid:
En Nikkor 50mm 1.8.. ministativ, några filter, puts duk, X-tra batteri, mini ficklampa

Drömbilden är:
Få ta såna där exotiska strandbilder med palmer... Havet ger så otroligt fint ljus...

 
Lite av varje!
Vanligt
1 bilder
Bilar/MC
Vanligt
0 bilder
Vackra vyer
Vanligt
9 bilder
 
 
ANNONS