Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Lindsey
Ålder: 46 år
Bor: Brandstorp, Jönköpings län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2002-10-15
Senast inloggad:

Jag heter Linda, är född -77 och mamma till en pojke född -99. Jag har ända sedan jag var liten varit fascinerad av kameror och tyckt om att fotografera. Numera blir det mest digitalt. Min första digitalkamera köpte jag -96. Numera är t o m min mobilkamera bättre än den var, så det har ju hänt en del sen dess.

Jag är en sån där tråkig en som fyller hela min sida här på fotosidan med barn- och djurbilder. Vet ju att det finns en och annan på den här sajten som tycker kattbilder är urtrista... ;-)

Är listowner för en mailinglista som heter Barnfoto. Så du som gillar att fotografera barn - bli medlem du också! http://groups.yahoo.com/group/barnfoto

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Macro, Barn, Bröllop, Svart-vitt, , Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Närhet
Vanligt
0 bilder
Busungen Adam
Vanligt
0 bilder
Blandade djurbilder
Vanligt
6 bilder
Barnfoton
Vanligt
1 bilder
Blandat
Vanligt
0 bilder
Årstid - vår
Vanligt
0 bilder
Bubblor
Vanligt
0 bilder
Årstid - höst
Vanligt
0 bilder
Photoshop
Vanligt
1 bilder
"studio"
Vanligt
0 bilder
Årstid - sommar
Vanligt
1 bilder
Himmel och vatten
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS