Annons
Användarnamn: Wallen72
Bor: Sundsvall, Västernorrlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2008-02-21
Senast inloggad:

Hej där!
Kul att jag lyckats fånga ditt öga en liten stund! Hoppas du hittar någott bland mina bilder som tilltalar dig på något sätt!
Jag är relativt ny i mitt fotointresse. Skaffade min första digitalkamera i början av 2008 och då tog intresset fart. Numera går jag sällan ut utan min D80.
Än så länge är jag att betrakta som en glad amatör. Men jag lär mig lite för varje gång jag tar en bild. Motiven varierar stort beroende på tillfälligheter och engagemang.
Under sommarens varmare dagar tar jag även med en liten kompakt-kamera ner under vattnet. Där finns härligt mycket att föreviga. Dessvärre är det långt ifrån lätt att få till bra bilder där nere då focus och färger inte alltid är som ovan ytan!
Kom gärna med åsikter tips och kritik! Vad hade du gjort annorlunda?
När jag glider runt och insuper inspiration från alla er blir jag alldeles tagen av hur mycket duktiga fotografer och konstnärer det finns här! Tack alla ni för att ni delar med er!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Porträtt, Natur, Undervattensfotografi, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Min nyfikenhet. Mina nära & Kära! Alla ni här på fotosidan.

Jag fikar helst:
I solsken med goda vänner!

I kameraväskan har jag alltid:
Förutom min Nikon D80 och 18-135mm objektiv, även extra minne, torkduk till linsen (inhämtad hos optikern) samt en liten kompaktkamera Nikon s210. Blixt SB-900 Tamron 70-300

Drömbilden är:
... en bild som även andra tycker om och uppskattar!

 
Hösten kommer
Vanligt
3 bilder
Vindkraft
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS