Annons
Användarnamn: nature
Bor: Svedala, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2008-03-08
Senast inloggad:

Hej!

Välkommen till min sida!

Jag har länge tyckt om att fotografera och på senare tid har intresset vuxit sig starkare och starkare. Jag har varit naturintresserad så länge jag kan minnas. Att kombinera fotografering och natur är spännande och riktigt roligt. Jag tycker även om att ta massor av bilder på min dotter.

Jag har fotograferat med tre olika digitalkameror i några år. Har precis köpt en digital systemkamera som jag testar mig fram med. Det är spännade och mycket att lära sig. Jag tar tacksamt emot alla tips angående fotografering och tillbehör till kameran (Canon EOS 400D).

"Ett fotografi är en avbildning av verkligheten som skapats genom att ljus fångats på ett ljuskänsligt medium i en kamera, antingen mekaniskt, kemiskt eller digitalt. Ordet fotografi kommer från grekiskans φως phos (ljus) och γραφίς graphis (pensel), det vill säga att måla med ljus. En fotografisk bild kan vara svartvit eller i färg."

Det är verkligen fängslande att måla med ljus. :)

Glöm inte att kommentera mina bilder! ;O)

Ha det gott!

Hälsningar, Andréas

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Vilda djur, Action / Äventyr, Arkitektur, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Konstruktion och landskap
Vanligt
4 bilder
Nature
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS