Annons
Användarnamn: artistic
Ålder: 41 år
Bor: partille, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2008-03-12
Senast inloggad:

Kreativ surrealist OCH realist som vill ha riktig sanning på bild. I uttryck, komposition och rätt ögonblick.

MEN, det vill väl alla. Det är ett motto som de flesta strävar efter. Jag är fortfarande en amatör som kommer att känna mig liten härinne bland alla mycket mer kunniga fotografer, jag suktar efter att bli så duktig som många av er är härinne. Men jag känner att sålänge idén finns och fantasin så spelar det tekniska mindre roll, eller det får rättare sagt övas upp. Det lär man sig i sin takt och i kombination med plåtning plåtning och åter plåtning.

Har för tillfället en futtig Nikon d40 som jag får klara mig med tills jag har mer kött på benen, har precis lärt mig slutartid och blädare och märker först nu vilka begränsningar min kamera och mina objektiv har.. Ju mer man lär sig, ju mer behöver man..

Älskar konstfoto och inspireras av Frida Kahlo och allt som är bisarrt vackert. Även av personer som verlkigen tar fram det där unika som ingen annan gjort before..

Mina kommande utmaningar är en resa till Australien och en resa till Mekedonien, där jag skall fota en zigenarby i bisarr närbild.

Spännande!

DRÖMMEN är hemlig, men jag har massor att lära tills dess, men sedan kanske vi ses i fotosfären!

Hoppas finna tips och kanske fotovänner för excursion kanske.. Eller varför inte en mentor?

 
Porträtt
Vanligt
1 bilder
Nybörjarfoton
Vanligt
9 bilder
 
 
ANNONS