Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: ECH-Photo
Ålder: 32 år
Bor: Gammelstad, Norrbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2008-03-20
Senast inloggad:

Finns kanske inte så mycket att säga om mig. Jag gillar verkligen att hålla på med fotografering, och skulle allra helst av allt vilja jobba som fotograf senare i livet, men om jag lyckas är en annan fråga. Jag hade tänkt gå mediaprogrammet med inriktning på foto, och ska verkligen satsa på att bli fotograf.
Jag tycker egentligen det är roligast att fota människor, men har inte så många frivilliga modeller och heller inte tillräckligt bra utrustning för att det ska bli riktigt bra bilder. Egentligen gillar jag att fota det mesta, men människor, djur och stora och små detaljer i naturen ligger närmast hjärtat.
Jag sitter även en del och trixar i photoshop, men kan inte så jättemycket och allt jag gör i photoshop är egentligen på nybörjarnivå.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Posering, Vilda djur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Björkliden, silverfallet hösten 2007 och Kluntarna sommaren 2007

Min största inspiration:
Det som händer runt omkring mig.

Jag fikar helst:
Glass eller någon choklad-bakelse.

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran, laddaren plus mitt extra macro-objektiv.

Drömbilden är:
Vid ett vattenfall i djungeln på en modell som kan sitt jobb.

 
Modellfoton
Vanligt
10 bilder
På nära håll
Vanligt
0 bilder
På långt håll
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS