Annons
Användarnamn: mrazster
Ålder: 49 år
Bor: Halmstad, Hallands län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2008-04-02
Senast inloggad:

En galen frilansande naturfotograf med en monokromatisk besatthet, är en ganska exakt beskrivning av mig. Född 1974 och uppväxt på västkusten, har jag alltid haft nära till naturen, framför allt kust och hav. Närheten till det naturliga har medfört en stor respekt och ett stort intresse naturen och dess invånare. Vattnets brus, skogens sus och solen ljus ger mig en inre ro som jag inte får någon annan stans. Detta är något som jag hela tiden försöker förmedla i mina bilder, på olika sätt. Den konstnärliga ådran med känsla för både konst, hantverk och estetik rinner genom familjen. Detta har naturligtvis på olika sätt format mitt bildseende. Fotografering i den lite mer seriösa formen är dock ett tämligen nytt sätt för mig att uttrycka mig på. Jag har varit foto intresserad sedan 99 men aldrig kommit tillskott med egen utrustning. Jag började på allvar att fota våren 2006 sedan har det rullat på i en rasande fart.

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Utrustning, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag fotade min första soluppgång...som jag blev riktigt nöjd med.

Mitt sämsta fotominne:
Promenerar förbi en grymt vacker fasantupp som poserar och låter mig komma väldigt nära...varpå jag upptäcker att batterierna tar slut.

Min största inspiration:
Naturen

Jag fikar helst:
Ofta mycke och länge

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran

Drömbilden är:
Eftersom jag är fiske(flugfiske) intresserad så är dröm bilden att få ta en bild där någon drillar en bäckröding och jag får chansen att ta en bild precis när rödingen gör ett hopp upp ur vattnet...att lyckas frysa den händelsen med rätt färg och perfekt skärpa på fisken, är min drömbild.

 
Svartvitt / Toning
Vanligt
10 bilder
Porträtt
Vanligt
0 bilder
Djur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS