Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: ekis67
Ålder: 56 år
Bor: Oskarshamn, Kalmar län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1981
Medlem sedan: 2008-04-13
Senast inloggad:

Har hållit på sedan barnsben med foto minus ett par års uppehåll i senare tonåren när andra intressen tog över.

Nu har jag startat egen studio med lokal i centrala Oskarshamn. Min huvudsakliga inriktning är porträtt, bröllop och produktfotografering. Kör både i studio och "on location".

Har jobbat som skolfotograf åt E&S Foto i Örebro. Detta är lite fotografering på "löpande band" men det ger en enorm rutin i hantering av människor med olika humör samt situationer inom porträttfoto som man har stor nytta av, väl värt att pröva. På köpet så får man även en massa bra fotokontakter med fotografer över hela Sverige och ett brett kontaktnät är alltid bra. (Tack speciellt till Tomas för att du ställer upp som bollplank ibland.)

Har precis fått jobb hos bildbyrån PIC-Agnecy (sportfoto) vilket är riktigt kul kör även åt bildbyrån Sportsphoto.se med idrottsfotografering. Kul och givande då sport i alla dessa former är något jag tycker om att skildra i bild.

Har nu även fått förmånen att bli X-tra fotograf på "världens" bästa tidning, nämligen OT/Barometern. Finns inget som slår att få sina bilder publicerade i en tidning, känslan är enorm speciellt när man klipper till en riktigt bra löpsedel.

Kör nu helt digitalt då jag tycker att detta är smidigt samt ett ger ett snabbt resultat från fototillfälle - färdig produkt till kund. På den "gamla" goda tiden när inte digitalt fanns var det ett längre arbetssätt men jag är inte ledsen att jag gjort det.

Men ALLT var inte bättre förr... ;-)

Besök gärna min blogg:
http://studio-eriksson.blogspot.com/

eller min hemsida:
http://www.wix.com/studioeriksson/photo

Ha en bra dag, Ekis! (Magnus Eriksson)

Medlem i grupperna



 
Övrigt
Vanligt
4 bilder
Modellfoto
Vanligt
1 bilder
Porträtt
Vanligt
2 bilder
Sportfoto
Vanligt
2 bilder
Natur och Landskap
Vanligt
0 bilder
Djur
Vanligt
1 bilder
Evenemang
Vanligt
0 bilder
Barn
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS