Annons
Användarnamn: Dieseldogg
Ålder: 38 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2006
Medlem sedan: 2008-05-10
Senast inloggad:

Före detta sjöman som funnit att det visst går att leva ett liv i land, men havet är fortfarande en väldigt stor del och därför finner jag mig bäst i närheten av det förståss! Ångrar djupt att jag inte tagit upp fotograferandet medans jag låg till sjöss. Otroliga vyer, väder, djur och människor. Men man ska väl inte ångra utan se framåt.

Fotograferar gärna djur och natur, landskap eller allt som verkar intressant helt enkelt! Är definitivt inte tekniskt kunnig inom foto, men jag gör mitt bästa och lägger upp det jag tycker jag lyckats med. Mitt nuvarande mål är dom otroligt skygga viltsvinen här ute på södertörn, men jag ska lyckas.

Hade tidigare en tanke på att få ihop massa bilder på gamla tatueringar, sjömän, gamla kåkisar, eller helt enkelt nya tatueringar men gamla (Old School) motiv. Tyvärr verkar det vara en förlorad sak då folk mer eller mindre skämms för gamla ungdomssynder, och inte är speciellt intresserade av att få dem fotograferade.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Ett missat foto: En maskinchef jag hade på en färja. Han hade två proppar (propellrar) tatuerade på vardera skinka. "Vafan haru två proppar gaddade för?" "Jaa fan, troru ja kan svömme elle?" Det hade blivit tidernas roligaste bild. Men vad jag förstår trivs inte kameror i bastuar.

Min största inspiration:
Flickvän, hund och natur

Jag fikar helst:
Kaffe! Svart som tjära

 
HDR och manipulerade foton
Vanligt
2 bilder
Vilt och natur
Vanligt
2 bilder
Mina bilder
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS