Annons
Användarnamn: TigerSoul
Ålder: 44 år
Bor: Örebro, Örebro län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2002-11-05
Senast inloggad:

Hallå där!

Kristian Tigersjäl var namnet.

Jag har hållit på av och till med foto i princip hela livet, eller i alla fall sedan tonåren någonstans. Efter att ha väntat i vad som tycktes vara en evighet på digitala systemkameror med fullstorleks-sensor så gjorde jag till slut slag i saken och tog steget till proffsutrustning.

Med en Canon 5D Mark II i min hand är tanken nu att jag ska utveckla mitt intresse till något som kan rendera en liten slant i inkomst här och var. Först bara som sidoinkomst men förhoppningen är att framtiden skall innehålla foto som huvudinkomst vilket vore himla trevligt. Jag är för närvarande sjukskriven och jag har därför tid och möjlighet att utveckla mitt intresse på detta sätt och det tjänar även som en rehabilitering vilket ju är en himla trevlig kombination.

Du kan se fler bilder av mig på http://tigersoul.jalbum.net/
Där är även bilderna presenterade på ett lite "sexigare" sätt, mer anpassat för åskådning och avnjutning.

Förutom foto är jag även intresserad av film och videoredigering. Du finner mig bland annat på http://www.youtube.com/pluto2se där jag har lite hyss för mig med det. Andra intressen är Data, IT, programmering, uteaktiviteter och naturupplevelser, gärna med lite geocaching, för att nämna några.

Det var väl det hela för tillfället, välkommen att höra av dig om du undrar över något!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Är nog för grön för att ha en hög härliga anekdoter ;)

Mitt sämsta fotominne:
... men å andra sidan har jag inget sådant heller ;)

Min största inspiration:
Möjligheten att fånga ögonblicket i en bild. Att berätta en historia, visa en del av världen som annars bara försvinner förbi. Att en del erfarenhet och kunnande krävs är också en fördel då jag älskar utmaningar och att lära mig nya saker.

Jag fikar helst:
På en uteservering med ett tele ;)

I kameraväskan har jag alltid:
Nästan allting släpar jag runt på. Ja jag vet det är idiotiskt o ha med sig precis allt, men jag är f-n hopplöst på att prioritera!

Drömbilden är:
Låter lite statiskt med EN drömbild, det kan vara när som helst och var som helst. Det gäller att vara beredd inom foto!

 
Saker o ting
Vanligt
2 bilder
Natur och naturmiljö
Vanligt
7 bilder
Arrangerade scener
Vanligt
0 bilder
Porträtt / Människor etc
Vanligt
0 bilder
Husdjur
Vanligt
0 bilder
Processade bilder
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS