Annons
Användarnamn: wattis
Ålder: 53 år
Bor: Jädraås, Gävleborgs län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1985
Medlem sedan: 2008-05-18
Senast inloggad:

Hej och välkommen till min sida på FS.
Jag bor i ett litet samhälle 3 mil norr om Sandviken som heter Jädraås, ett trevlig ställe att bo på om man gillar naturen.
Jag som amatörfotograf fotograferar hellre än bra men försöker hela tiden utveckla mig till det bättre. Tyvärr så är det brist på fotoklubbar i närheten så jag vill gärna ha råd och kritik på mina bilder så ta gärna en titt på mina bilder och tyck till!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Husdjur / Tamdjur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Var när jag tog bilden i segelplanet med min segelflygarkompis. Vi har precis kommit ut från att ha stigit upp i termiken i ett moln, tar upp min gamla Minolta kompaktkamera och tar några bilder. Två av bilderna visar sig passa förträffligt att montera ihop till ett panorama.

Mitt sämsta fotominne:
Var när jag satt på mig dom breda jaktskidorna i stugan i Jämtland, skulle ut och fota lite i naturen tänkte jag. Hade min EOS 3 med mig, efter ett tags skidande så får jag se en älg stå praktfullt inte alls för långt från mig, upp med kameran och försöker ta en bild.... funkade riktigt dåligt med slut batteri :(

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran


Lavskrika | 1 kommentarer | Inlagd: 2019-12-09 |

 
Insekter
Vanligt
1 bilder
MC
Vanligt
1 bilder
Människor
Vanligt
1 bilder
Övrigt
Vanligt
2 bilder
Vinter
Vanligt
3 bilder
Natur
Vanligt
5 bilder
Andra djur
Vanligt
2 bilder
Däggdjur
Vanligt
4 bilder
Flyg
Vanligt
10 bilder
Fåglar
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS