Annons
Användarnamn: Zvinto
Ålder: 36 år
Bor: Kumla, Örebro län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2008-05-20
Senast inloggad:

Jag är en go och glad tjej på 25 år med ett stort intresse för fotografering. Bor med man, barn och djur i en lägenhet strax utanför centrala Kumla. Studerar till CNC-tekniker på universitetet, men är just nu mammaledig.

Började redan fotografera lite smått år 2005, då var motivet bara mina kaniner. Hade då en gammal digitalkamera att fota med. Numera har jag en systemkamera, vilket helt klart gör att jag kan ta fotograferingen till en helt ny nivå.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Barn, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Sport / Motorsport, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Fine Art Nude, Bilddagbok

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag var ute och gick med min (nu avlidne) kanin i selen och tog lite kort. Skulle ta en bild på honom ovanifrån, när han nosade i snön. Men tack vare att min kamera har fördröjning på 1-2 sek, så blev bilden helt annorlunda är när jag tröck på knappen. Slutresultatet blev helt perfekt! Hade jag haft en snabbare kamera, hade bilden aldrig blivit lika bra. När jag tittar på den bilden minns jag tillbaka på hur underbar han var.

Mitt sämsta fotominne:
Skulle fotografera ena hunden när han var valp, inomhus. Han var så underbart söt! Men bilden blev jättekass, tack vare att min kamera inte klarar av att ta bilder inomhus alls. =/

Min största inspiration:
Djuren är helt klart min största inspiration!

Jag fikar helst:
På en stubbe mitt ute i en härligt grön skog, gärna nära en bäck och med vovven med mig. Självklart sommartid.

I kameraväskan har jag alltid:
Inget förutom kameran.

Drömbilden är:
En tiger i sitt naturliga element.

ANNONS