Användarnamn: cerox
Ålder: 49 år
Bor: Köping, Västmanlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2001
Medlem sedan: 2001-07-26
Senast inloggad:

Jag är en kille på 35 som gillar att fotografera. Har hållit på mycket länge, men fastnade för det 2001 då jag köpte min första riktiga systemkamera. Det var en upplevelse för man kunde ta riktigt fina bilder. Jag höll kvar den analoga kameratekniken väldigt länge innan jag insåg att den var på väg bort. Idag är även jag digitalfantast och har insett att digitaltekniken är här för att stanna. Men man får absolut inte glömma den analoga tekniken som ändå var starten för fotograferandet.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Vilda djur, Digital efterbehandling, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det är när jag förra sommaren besökte Järvs Zoo i Järvsö. Där hade de fått både vargungar och lodjursungar. Vargungarna såg man knappt.Men lodjursungarna såg man genom träden och buskarna. Jag försökte ta bilder och fick väl några som jag vart nöjd med.

Min största inspiration:
Det är min bästa kamrat Jonas. Han har verkligen inspirerat mig till att börja fotografera. Han började med en liten enkel kompaktkamera och sedan arbetat sig upp till som jag tycker en jättebra fotograf som tar helt underbara bilder. Jag försöker ibland ta samma sorts bilder som Jonas, men för mig blir resultat inte lika bra. Om du läser detta Jonas så ska du veta att jag menar vartenda ord.

Drömbilden är:
Drömbilden för mig är att kunna göra en förstoring och rama in den och sätta upp den hemma på väggen. Sedan ni vänner och familj kommer hem ska jag kunna säga att denna bild har jag tagit. Jag har några stycken, men det är inte många.

Gul Ros 2
Gul Ros 2
0 kommentarer
Uggla På Järvs Zoo
Uggla På Järvs Zoo
0 kommentarer
Gul Ros
Gul Ros
1 kommentarer
Älvkalv på Järvs Zoo
Älvkalv på Järvs Zoo
1 kommentarer
Rådjurskid
Rådjurskid
0 kommentarer
Röd Ros
Röd Ros
1 kommentarer
 
Järvs Zoo
Vanligt
3 bilder
Blommor
Vanligt
5 bilder
 
 

Lastolite HaloCompact