Annons
Användarnamn: patemm66
Ålder: 57 år
Bor: Södermanlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1986
Medlem sedan: 2008-06-14
Senast inloggad:

Jag har varit intresserad av foto sedan 15 års åldern. Läst och provat det mesta inom svart/vit foto. Under en kort period även undervisat i svart/vit teknik. Jag gillar det spontana fotograferandet, dvs. utsätta sig för omgivningen och se vart det leder. För närvarande jobbar jag med att fota band/musiker både live och porträtt.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Barn, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Undervattensfotografi, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag för första gången tog bilder med min nya Leica M6:a på en tågluffar resa genom delar av Europa.

Mitt sämsta fotominne:
Det blir svårt, jag har många sådana minen. Alla gör vi våra misstag. Men det mest retsamma är när man gör sk. nybörjar misstag efter år av hårt fotande. Det får bara inte hända, men det händer ändå!

Min största inspiration:
Christer Strömholm och Josef Koudelka, och mina barn.

Jag fikar helst:
st:Gotthard cafe i Zurish.

I kameraväskan har jag alltid:
Någon form av kamera!

Drömbilden är:
Jag har ingen drömbild. För mig är alla bilder en drömbild, eftersom varje bild är unik och ett litet fragment av frusen tid.

 
Band bilder (WhEN IT)
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS