Annons
Användarnamn: Exthree
Ålder: 35 år
Bor: Sundsvall, Västernorrlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2008-06-15
Senast inloggad:

Har under året som gått inte haft mycket tid över för fotograferingen då jag fått nytt jobb, flyttat och skaffat mig en massa djur att ta hand om. Planerar dock att återuppta mitt intresse nu under sommaren så får vi se hur det går! :) För närvarande roar jag mig md att fylla upp galleriet här med äldre bilder. LÄmna gärna kommentarer, både ris och ros är välkommet! Man kan alltid bli bättre :)

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Arkitektur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Alla fotograferingar sedan jag köpte mig en "riktig" kamera!

Mitt sämsta fotominne:
Alla de gånger man tycker sig ha fångat den "perfekta bilden" men sedan ser att inställningarna blivit fel eller fokusen inte hängt med...

Min största inspiration:
Foton av andra, inspreras mycket av Gilad Benari's hängivenhet för fotgrafi, även om jag inte efterliknar hans bilder på något sätt!

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera..?

Drömbilden är:
Att fånga ett ovanligt vilt djur i en snygg pose

 
Porträtt
Vanligt
8 bilder
Övriga djur
Vanligt
0 bilder
Insekter
Vanligt
0 bilder
Vilda djur
Vanligt
2 bilder
Katten
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS