Annons
Användarnamn: Therran
Ålder: 32 år
Bor: Alunda, Uppsala län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2005
Medlem sedan: 2008-07-06
Senast inloggad:

Mitt största intresse är att fotografera, fotar allt möjligt som kommer i min väg! Men allra helst fotar jag nära och kära i vardagliga situationer, eller när min vän Louise posar till det lite =) Mitt andra stora intresse är blogg/hemside design, och det håller jag på med största av tiden i mitt liv.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Barn, Posering, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det måste nog vara när jag fotade i grekland.. Alla vackra blommor och den goda maten.

Mitt sämsta fotominne:
Det va när jag var ute och skulle fota frost -09.. Jag fick syn på 2 ekorrar och fick för mig att, dom ska jag ha på bild! Så jag klampade rakt in i skogen och snubblade runt så jag stukade ena foten.. Och inte blev det något värst bra kort på dom där ekorrarna.

Min största inspiration:
Är min kompis Louise, hon är en vacker människa.. Och hon blir alltid så fin när jag fotograferar henne.

Jag fikar helst:
Hemma.

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran, objektiv, filter.. Stativet.

Drömbilden är:
En solnedgång bakom ett berg i grekland.

 
Mina bilder
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS