Annons
Användarnamn: LoneDog
Bor: Västra Götalands län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1996
Medlem sedan: 2008-07-13
Senast inloggad:

Vad ska man börja med? Jag är en kille på 24 år som har ett enormt intresse för fotografering av alla dess olika slag. Allt från porträtt till landskap till abstrakta bilder.

Jag bor i Göteborg och har gjort således i 20år så jag är en goo Göteborgare in i själen.Jag gillat att spontant gå ut och fotografera med min vän med gemensamt intresse eller så tar jag bara kameran allmänt med mig då jag äger en "LowePro Slingshot 200" så är möjligheterna på min sidan tack vare den fantastiska "slingaround" funktionen.

Jag laddar i majoritet upp på mitt DeviantArt konto http://www.lonedoggy.deviantart.com besök gärna mitt galleri.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Reportage / Situation, Studio, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag var på klippan klippan i Göteborg och grillade och var med vänner och plåtade solnedgång (Summer Set Times).

Min största inspiration:
Tänka i abstrakta tankar.

Jag fikar helst:
Cafe Latte, Cappuccino, Kaffe + Pågen Kanel Gifflar

I kameraväskan har jag alltid:
Olympus E-500 2Gb CF (I kameran) + Minneskortsläsare Olympus Zuiko 40-150mm 3.5 - 4.5 Olynpus Zuiko 14-45mm 3.5 - 5.6 Olympus Fl-36 Rubinar Spegeltele 1000mm 2x Kenko UV Filter 58mm Extra Batteri Vattenpass för blixt fästet Mikro fiber Trasa.

 
Mina bilder
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS