Annons
Användarnamn: ellieblue
Bor: Bro, Stockholms län
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2008-07-21
Senast inloggad:

STOPPA SLAKTEN AV VÅRA VACKRA,VILDA VOVVAR!VI PÅ FOTOSIDAN BORDE JU ÅTMINSTONE KUNNA SKRIVA PÅ EN LISTA..!!!KOM MED FÖRSLAG OCH HJÄLP TILL ATT RÄDDA DESSA UNDERBARA VARELSER!FICK IDAG REDA PÅ ATT MIN BILD FELICIA B/W(ORPHAN GIRL)ÄR EN AV DE 50 BÄSTA I POTY-PHOTOGRAPHER OF THE YEAR PORTRÄTT...Shortlisted!!!OTROLIGT OCH NÅGOT SOM ALDRIG HADE HÄNT UTAN ALLA UNDERBARA FOTOGRAFER HÄR.I OWE YOU!!!
http://www.photoradar.com/photographer-of-the-year-2009-people-and-portraits-1-of-3
Publicerad i Digitalfoto nr 12 2009
Hej
Tack så hemskt,hemskt mycket till alla er som röstat på mina bilder..det betyder oerhört mycket för mig..

Först och främst vill jag tacka alla ni duktiga,fantastiska,proffsiga fotografer som röstade in mina bilder i F.S POOLEN...Stora bamsekramar till er alla..MILJONER,TRILJONER TACK!!!!...och tack igen:)
Älskar,älskar,älskar att fotografera..kameran är en ständig följeslagare nu,till mina barns stora förfäran:)Det finns inget bättre än den där pirrande känslan man får i magen när man ser något härligt motiv eller komponerar en bild i huvudet..för att inte snacka om lyckan när man laddar upp bilder och hittar en med potential.Alla här är så fantastiskt duktiga för att inte nämna gulliga.Här hjälper man varandra och stöttar.... Kan inte säga det ofta nog:TACK!!!!

Har också blivit poolvärd för Porträtt poolen(känner mig mycket ärad)-så stick dit nu och ge lite kommentarer, men innan ni rusar iväg -Snälla lämna en kommentar eller skriv någonting i gästboken..Tack gulliga ni!!!!Varje kommentar är sååå uppskattad och jag försöker alltid kommentera något tillbaks.
Bilder har alltid intresserat mig..det första jag frågade folk när jag kom hem till dem,när jag var liten,var:"Har ni några kort?"..
Jag vill bara tacka alla som hjälpt mig med kommentarer och kritik;tips och stöd-utan er så är den här sidan ingenting!
Jag tittar på bilder jag lade upp i April-jag började fotografera i mars-och tänker "den bilden skulle jag aldrig lägga upp nu"..jag ser saker som jag aldrig hade upptäckt utan eran hjälp..Distraherande bakgrunder;lyktstolpar som växer ur folks huvuden..Så miljoner kramar till alla er underbara människor som tar er tid att
hjälpa nybörjare här..annars slutar vi växa.Kim och Malin-utan er så hade jag fortfarande haft träd växandes ur huvuden:)Ed & Ulle tack för all hjälp och stöd..Bless!!!Love ya guys!
Drömmen är att en gång få jobba som fotograf med egen studio..så håll tummarna!!!!
Annars så har jag en sång/show grupp för barn-jag är utbildad sångpedagog och musik är ett annat stort intresse:)
Älskar djur av alla de slag-har själv katter,hundar och kaniner...
.Jag ger högt betyg till de bilder som jag dras till;de jag känner har "det"-de kanske inte alltid är perfekt komponerade eller är fotograferade "rätt"..vissa undrar säkert hur jag kan sätta en 5:a på en del bilder,till det svarar jag bara:DE HAR KABOOM EFFEKT..NÅGONTING SOM GÖR ATT JAG DRAS TILL DESSA BILDER...
..Jag är en stor fantast av annorlunda..gillar att gå mot strömmen...

Kramar och puss,puss

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Mode, Studio, Svart-vitt, Vilda djur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag upptäckte att jag kunde ta mer en än bild i följd-med min Canon:)Min Nikon funkade inte så bra..och tog en bild åt gången..lite trasig..

Mitt sämsta fotominne:
När jag lugnt satt på stranden för att fotografera en svan och inte upptäckte att den till slut var alldeles intill mig,bitandes..Jag fick kasta mig över ett staket och föll med huvudet före....HIHI..Det var rätt så kul!!Skulle nog göra vad som helst för att få en bra bild!

Min största inspiration:
Jag ser vissa bilder och då får jag en WOW känsla..Får min inspiration av alla suveräna fotografer här på fotosidan...

Jag fikar helst:
Ja!:)

I kameraväskan har jag alltid:
Kamera,fniss...

Drömbilden är:
Ohh,att få fotografera en val,delfin,haj eller något annat riktigt vilt djur..Drömbilden är också en bild som jag tycker är perfekt..

 
Bröllop
Vanligt
4 bilder
BW
Vanligt
0 bilder
Abstract
Vanligt
0 bilder
Kids
Vanligt
2 bilder
Snow
Utställning
0 bilder
Artister
Vanligt
0 bilder
Blandat
Vanligt
2 bilder
Djur
Vanligt
1 bilder
Olivia
Vanligt
0 bilder
min dotter Dana
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS