Annons
Användarnamn: RasmusBerg
Ålder: 33 år
Bor: Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2008-07-24
Senast inloggad:

Hejsan Rasmus här, jag har precis införskaffat mig en systemkamera efter en månads hårt slitande på sommarjobb. fotointresset har jag haft sen ett tag tillbaka. då jag gillat bilderna min far tagit. nu tar jag mina egna bilder med mina egna tankar bakom. hoppas ni gillar det ni ser.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Porträtt, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
är relativt ny inom ämnet så ja har nog inga direkta minnen.

Mitt sämsta fotominne:
börja regna så ja var tvungen att gå in.

Min största inspiration:
min egen far. han hjälper mig med min kamera och hjälper mig få rätt på det och lär mig nya saker lite då och då. han gör det roligt för mig att fota. min flickvän hjälper mig en del också. annars är det mig själv bara jag ser något som ser intressant ut då plåtar jag det och ser om det blir som jag tänkt mig.

Jag fikar helst:
en coca och en kanelsnäcka skulle inte sitta fel.

I kameraväskan har jag alltid:
Min kamera , Canon eos 450 D och medföljande objektiv EFS 18-55, handbok ett kort 10 cm stativ och möjligen en blixt då jag får låna det av min far.

Drömbilden är:
att fånga ett kort ögonblick som aldrig går att återskapa. så som ett fint fyrverkeri, ett hopp, något som rör sig i hög hastighet.

 
Mjukstart för nybörjare.
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS