Användarnamn: amylagerman
Ålder: 50 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1991
Medlem sedan: 2008-08-01
Senast inloggad:

Jag fotograferar digitalt sedan 2003. Favoritmotiven är människor samt ett livslångt projekt om Rörvattnet i Jämtland, ett projekt om mina rötter.

Tyvärr bor jag drygt 80 mil från vår lilla stuga och kan inte bo där så ofta jag vill. I Rörvattnet hamnar man mitt i en vidunderligt vacker natur, nära till både vattenfall och fjäll. Från vår sjötomt är det enkelt att utforska den stora sjön med båt, kanot eller kajak. Djurlivet är rikt med gott om rävar, älgar och fåglar, och det ska till och med finnas björn i omgivningen. Bara några hundra meter från vår stuga har en bäverfamilj byggt bo.

Jag hyr ut stugan i Rörvattnet till rökfria fotografer när jag inte kan vara där. Det finna fyra sängar, en kökssoffa (170 cm lång) och en uppblåsbar madrass. I köket är spisen, kylen och frysen nya. Värmen kommer i huvudsak från en järnkamin i köket som med fördel hålls igång hela dagen under vintern. Vattnet är gott från den egna brunnen. I badrummet finns en ny dusch, toalett och handfat.

Huset är från 50-talet, i originalskick. Vi renoverar det i sakta takt, varför veckohyran är låg: bara 2000 kronor. Är du intresserad av att åka iväg på en fototripp till vildmarken är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Vem är jag?


Mina intressen:


I kameraväskan har jag alltid:
en Iphone och Canon.

ANNONS