Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Antgaard
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2008-08-09
Senast inloggad:

Jag heter Anton, 18år. Jag brinner helt enkelt för fotografi och det som enligt mig hör till ämnet. Jag började fotografera när jag fick en gammal analog konica av min morfar (om jag minns rätt) då jag var 8 år gammal. Senare köpte familjen en 0,1 Mpix digitalkamera som gav bra bilder för tiden och priset. Efter det har det bara vuxit med utrustningen och min kreativa sida och det jag kallar mitt "motivöga" dör aldrig.

Mvh

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Svart-vitt, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Svårt, men jag måste välja när jag fick en ny digitalkamera och tog med den till skolan i 7e klass, tog en bild på en vän som stod och funderade, efter mina då simpla bildbehandlings kunskaper var jag riktigt nöjd!

Mitt sämsta fotominne:
När jag var ute med min gamla hp photosmart m517 och fick, vad jag kunde se på den lilla skärmen, skarpa och fina bilder på olika fåglar. Men när jag kom hem vad det inte en enda av säkert 100 bilder som var användbara, blev bara otroligt trött och besviken.

Min största inspiration:
Att sitta i baksätet på en bil med Pink Floyd i lurarna och titta på allt som flyger förbi. Det ger mig många ideér om bilder jag ska ta.

Jag fikar helst:
Jag gillar att sitta på ett berg eller en kulle med en trekants smörgås, varm choklad och bara titta på vad våran natur erbjuder.

I kameraväskan har jag alltid:
Putsduk, mobil (ljud/vibr avstängd), mp3 spelare och Alltid en dosa snus.

Drömbilden är:
Svårt att svara på. Gillar vilda djur och varje lyckad bild är en drömbild får jag säga.

 
Staden
Vanligt
2 bilder
Människor
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS