Annons
Användarnamn: kjllut
Ålder: 73 år
Bor: Byske, Västerbottens län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2008-08-11
Senast inloggad:

Välkommen till min fotosida

Har väl tagit bilder och filmat i hela mitt liv med olika typer av kameror.. från Instamatic, Super8, Video 8 och vanliga rullar. Har en Nixon FG från 80-talet och massor med fotografier och diabilder i all oordning. Har liksom bara tagit bilder utan liksom nåt konstnärligt mål.

2001 köpte jag min första digitala kamera, en Sony Cybershot DSC-P1 med hela 3,3 mega pixels. Denna har jag fyllt ett antal GB på familjens hårddisk. Bytte den mot en Sony Cybershot W80 för något år sedan.

Så nu.. 2008.. vid ett bilbyte, så fick jag ett presentkort hos en elektronikkedja och för det blev det en Nikon D80. Kan nog erkänna att detta fött ett intresse för fotografering på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Hoppas även på hjälp i min inskolning av Er alla erfarna fotografer i cybervärlden...

Vem är jag?


Mina intressen:
Vilda djur, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Blandat
Vanligt
16 bilder
Natur
Vanligt
5 bilder
Fjällen
Vanligt
19 bilder
 
 
ANNONS