Användarnamn: Tyaro
Ålder: 26 år
Bor: Rättvik, Dalarnas län (visa på kartan)
Kategori: Fotostuderande
Medlem sedan: 2008-08-23
Senast inloggad:

Nadja Larsson har tagit mitt profilfoto.

Just nu finns det ingen internetsida där man kan se exempel på mina fotografier, men jag jobbar på det, -om än långsamt. Min tid, när det gäller foto, brukar jag mestadels ägna åt div. fototävlingar o.dyl. och så fotar jag och tittar på andras foton också :)

Just nu pluggar jag sista terminen på gymnasiet där jag läser estetiska programmet med inriktning mot bild och form. Mina foton framkallar jag alltid och sätter upp på väggar i hela huset, ger bort till vänner, släkt mm och slutligen sätter in i album. Mörkrumsarbete och äldre, hel-manuella kameror är projekt som jag varit framme och nosat på och vill fördjupa mig mer i.

Min ideologi nr det kommer till fotografi är att aldrig redigera bilderna utan sätta allt redan i kameran, endast då kan man prata om bra foto -inte bra retush.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Studio, Posering, Mörkrum, Vilda djur, Arkitektur, Produkter, Porträtt, Natur, Undervattensfotografi, Toycamera, Fine Art Nude, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När en av mina foton utsågs till bästa höstbild och publiserades i vår lokala miljö-almanacka.

Mitt sämsta fotominne:
Skulle fotografera på ett bröllop och dokumentera hela dagen. På kvällen tog kamerans batteri slut, och jag tvingades fotografera med mobilkameran medans kameran laddade en stund... -Men i slutänden vad detta en bra händelse eftersom jag gav alla bilder jag tagit med kameran till brudparet redan dagen efter, medans de fick se mobil-bilderna först 5 månader senare när jag gjort en fotobok som överraskning åt dem -och de blev överraskade!

Min största inspiration:
Solen. Färger och/eller former som fungerar bra ihop och kompleterar varandra

Jag fikar helst:
Frukt, nötter, te, fruktsallad, soya-yoghurt, torkade frukter, hembakt bröd med hummus, soya-mjukost, soya-ost eller jordnötssmör och grönsaker på och vatten eller soyamjölk eller jos!

I kameraväskan har jag alltid:
Nikon D60 med objektiven 18-55 och 55-200, penna, servetter, hårspänne och extra vantar.

Drömbilden är:
Har inga tankar på något sådant. Jag fotar av glädje, inspiration och hjärtans lust!

Spårvagn
Spårvagn
3 kommentarer
 
 
Lång slutartid
Vanligt
1 bilder
 
 

Miops Smart Trigger