Annons
Användarnamn: jocke_endofall
Bor: Skövde
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2008
Medlem sedan: 2008-08-27
Senast inloggad:

Läser programmet Personal, organisation och ledarskap på Högskolan i Skövde. Har foto mest som hobby, om än en mer och mer tidskrävande sådan...har fastnat för att fota landskaps- och naturbilder, gärna vidvinkligt!
Fotar även konserter, djur och ibland människor. Har även ett stort intresse för kamerateknik och prylar, något som straffar sig när man får leva på snabbmakaroner och köttbullar ett par veckor i streck... En fotograferande students vardag, helt enkelt.
Har flera gånger tänkt att jag borde rensa ut bland mina bilder, men har ändå behållit det mesta, i syfte att kunna gå tillbaka i tiden och förhoppningsvis se någon form av utvecklingskurva...den som lever får se!

Utöver foto sysslar jag med musik, spelar bas och gitarr i flera band. Är även en av de tappra få, som fortfarande köper vinyl då och då.

Gällande inspirationskällor, så finns det flera fotografer jag beundrar, t ex David Noton, Marc Adamus, Jay Patel, Steve McCurry och Nick Brandt.

Uppskattar alltid kritik på mina bilder. Brutalt ärliga, men ändå konstruktiva kommentarer står högt i kurs och återgäldas!

Har en blogg också. Kolla gärna in en sväng om du känner för det!

Min blogg!

Tack för mig!

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Reportage / Situation, Porträtt, Natur, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Förmodligen när jag stod mitt ute i havet med vatten upp till midjan, med stativ och kamera i högsta hugg, för att komma tillräckligt nära mitt motiv!

Mitt sämsta fotominne:
Det har jag förträngt.

Min största inspiration:
Jay Patel, Nick Brandt, Joey Lawrence, David Noton, Ryan Dyar, Marc Adamus.

Jag fikar helst:
Med min sambo eller en god vän. Och dricker såklart en kopp té!

I kameraväskan har jag alltid:
Min vidvinkel samt mina fasta objektiv.

 
Live!
Vanligt
3 bilder
Djur
Vanligt
0 bilder
Övrigt
Vanligt
1 bilder
Människor
Vanligt
2 bilder
Landskap & Natur
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS