Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: pthunfors
Ålder: 36 år
Bor: knivsta, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2008-09-01
Senast inloggad:

Jag har varigt intresserad av att uttrycka mig och dokumentera i bild på olika sätt hela mitt liv, men det var först på 2000talet som jag började intressera mig för foto, intresset drog igång på allvar 2006, och jag köpte min första systemkamera 2008. Sedan dess har jag älskat att fota allt i min närhet, människor, natur, olika tillställningar, och framför allt arkitektur och olika urbana situationer.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Posering, Vilda djur, Sport / Motorsport, Arkitektur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En väldigt kall kväll i december ute i skärgården, himlen låg mörk i moln, och vinden pinade på i sådär 22ms nord, tyvärr blev bilderna inge vidare, men det var en härlig naturupplevelse.

Mitt sämsta fotominne:
det är nog samma som ovan, för jag blev väldigt blöt i min lilla roddbåt, och var övertygad ett tag att både jag och kamera skulle få simma hem.

Min största inspiration:
naturen, former och människors kännslor.

Jag fikar helst:
på något snyggt och trevligt kaffe inne i stan.

I kameraväskan har jag alltid:
mitt 70-200 och första förband.

Drömbilden är:
ett vackert djur, i en vacker storslagen miljö, i ett effektfullt ljus. gärna med någon oväntad detalj i bilden.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Blandade bilder
Vanligt
5 bilder
Äldre Bilder
Vanligt
5 bilder
 
 
ANNONS